NGH 2013 – Conventia Internationala de Hipnoza din USA

Categorii: Articole

Conventia Internationala de Hipnoza din USA este cea mai mare de acest gen din lume. Anual, NGH este gazda a mii de hipnoterapeuti din intreaga lume, care se intalnesc pentru a invata unul de la celalalt si pentru a impartasi, timp de o saptamana ultimele noutati in materie, prin workshopurile prezentarile, cursurile si simpozioanele care sunt cuprinse in aceasta conventie.Eugen Popa - NGH August 2013

Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza a fost si el prezent la aceasta conventie si a cautat sa stranga cat mai multa informatie si cunoastere, pentru a o putea apoi impartasi cu publicul din Romania.

Pe cine putem gasi la aceasta conventie si de ce este de dorit sa participati la ea? Pentru ca aici aveti sansa sa intrati in contact direct cu somitati din lumea hipnozei precum, Gerald Kein, Larry Elman, Jerry Valley, Tommy Vee, Sean Michael Andrews, Ron Eslinger, Elsom Eldrige, Scott Giles, Marx Howell, John Cerbone, Michael Elner, precum si valul nou de profesionisti care deja aduc o contributie majora in acest domeniu cum ar fi Melissa Tiers, Jason Linett, Irit Horn si multi altii pe care nu mai apucam sa ii enumeram aici.

Conventia incepe cu workshopuri de 5 zile sau doua zile, in care se invata intensiv subiecte precum Managementul Durerii, Hipnoza pentru Nastere, Certificare in Hipnoza si altele. Apoi, incepe iuresul. Trei zile in care de la 7 dimineata si pana la 10 seara, in care puteti participa la prezentari de 1, 2 sau 3 ore in care invatati despre Hipnoza Non-Verbala, Tipuri de Inductii, Hipnoza folosita in mod specializat pentru cazuri unor pacienti cu cancer, diabet, Hipnoza si Neurostiinta, Marketingul in Hipnoza si lista continua. (Click AICI pt a vedea tot catalogul)

In ultima zi oficiala, are loc o festivitate grandioasa la care participa toti cei prezenti la aceasta conventie, in cadrul careia cei care si-au adus aportul la dezvoltarea si cresterea calitatii si profesionalismului in lumea hipnozei primesc premii si trofee de recunoastere a valorii si eforturilor lor.

In cele doua zile post-conventie aveti oportunitatea de a participa la alte workshopuri si prezentari, pentru a putea astfel pleca cu tolba plina de la acest eveniment unic ce are loc odata pe an.

Dincolo de informatiile culese si toata cunoasterea obtinuta in decursul acestui eveniment, unul dintre cele mai mai importante motive pentru care va sugeram sa participati este interactiunea directa cu entuziasti si profesionisti care sunt prezenti aici cu o atitudine foarte deschisa si foarte dornica de ajutor si sustinere.  Este cu siguranta un eveniment la care ne dorim sa participam pentru multa vreme de acum inainte.

Mai jos puteti viziona cateva imagini surprinse la aceasta conventie.