ARH – Interviu Larry Elman

Categorii: Articole

ARH - Interviu Larry Elman

La Conventia Anuala a Hipnotistilor din USA care a avut loc in Marlboro, Massachussets in luna August, Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza, a avut mare onoare de a discuta in direct cu Larry Elman, fiul lui Dave Elman, pe care l-a invitat la Bucuresti in aceasta toamna impreuna cu sotia sa, Cheryl Elman pentru a sustine un worskhop de Introducere in hipnoza Dave Elman.

In acest interviu pe care il prezentam aici in varianta sa scurta, Larry Elman ne impartaseste din experienta sa de viata, ne ofera informatii unice despre tatal sau, Dave Elman si ce a insemnat sa inveti de la cel pe care toata lumea il considera a fi cel mai bun hipnoterapeut din era moderna. La finalul interviului Larry ne prezinta detalii despre workshopul din 2-3 Noiembrie in care, impreuna cu Cheryl Elman si Eugen Popa, va impartasi din cunoasterea si experienta sa.

Va invitam sa va inscrieti la acest workshop din timp, pentru a beneficia de reducerea oferita.

Pretul unui bilet este de 399 euro (la valoare RON de la cursul BNR din ziua platii)

Puteti achita prin transfer bancar (online sau direct la banca) catre:

SC PRO-SUCCES SRL
BUCURESTI,
Reg Com.: J40/15187/2003
CUI: 15898059
Banca – BCR PLEVNA
CONT: RO09RNCB0071011473930001

La detalii plata, treceti numele dvs intreg si numele produsului, astfel: Popescu Ion – Workshop Introducere in Hipnoza Dave Elman

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati la: contact@asociatiaromanadehipnoza.ro

Va astept cu ideile si comentariile voastre si nu uitati sa va abonati la Newsletterul siteului precum si sa:

Dati LIKE la pagina de Facebook